SMPL Multi Balm review - door The Green Cosmetry

SMPL Multi Balm review - door The Green Cosmetry

De SMPL Multi Balm decoded door Laura van The Green Cosmetry :

100% natuurlijke Multi Balm 

De Multi Balm van SMPL bevat een prachtige combinatie van voedende ingrediënten die tal van voordelen bieden voor de handen, lippen, nagels, ellebogen en meer. De ingrediënten bevatten ook meerdere interessante componenten, zoals vitaminen. Laten we de voordelen kijken:

Butyrospermum Parkii (Sheaboter) Fruitolie: Sheaboter is een rijke bron van vitamine A en E, essentiële vetzuren en antioxidanten. Het zorgt voor diepe hydratatie, bevordert de elasticiteit van de huid en helpt ook met een goede vochtbalans in de huid. Een super fijn ingrediënt voor droge huidjes dus!

Prunus Amygdalus Dulcis (Zoete amandel) olie: Zoete amandelolie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Het is rijk aan de antioxidiant vitamine E zodat het de huid kan beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen uit de omgeving. Deze olie helpt bij het hydrateren en verzachten van de huid, waardoor deze soepel en glad blijft. Ook een aanrader bij het voeden en versterken van de nagels.

Sclerocarya Birrea (Marula)-olie: Marula-olie wordt gewonnen uit de vruchten van de marulaboom, die inheems is in Afrika. Het is zeer hydraterend en bevat antioxidanten, waaronder vitamine C en E. Marula-olie helpt bij het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het is ook gunstig voor droge en beschadigde lippen.

Rhus Verniciflua Peel (Bessenwas) Cera: Bessenwas wordt gewonnen uit de schil van de Rhus verniciflua plant. Het werkt als een natuurlijk verzachtend middel en vormt een beschermende barrière op het huidoppervlak om vocht vast te houden. Dit helpt uitdroging te voorkomen en de hydratatie van de huid op peil te houden.

Daucus Carota Sativa Seed (Zoete wortel) olie: zoete wortelolie is rijk aan vitamine A en E, evenals een vitamin A precursor bèta-caroteen. Het helpt bij het voeden en verjongen van de huid en bevordert een gezonde en jeugdige uitstraling. Zoete wortelolie kan ook verlichting bieden bij droge, gesprongen lippen.

Dunaliella Salina (Groene Algen) Extract: Groenalgenextract staat bekend om zijn hoge concentratie aan antioxidanten, vitamines en mineralen. Het helpt de huid te beschermen tegen omgevingsstressoren en bevordert een stralende teint. Het extract heeft ook hydraterende eigenschappen en kan bijdragen aan de algehele vochtbalans van de huid.

De combinatie van ingrediënten in deze balm zorgt voor intense hydratatie, voeding en bescherming van het gezicht en handen. Een top product voor alle seizoenen. 

Terug naar blog